Hastanemizde Koroner Anjiyografi Laboratuvarı hizmete açılmıştır
26 Mart 2024

Tarsus Devlet Hastanesi’nde kurulumu tamamlanan Koroner Anjiyografi Laboratuvarı hizmete açılmıştır. Hizmete giren Koroner Anjiyografi Laboratuvarı ile ilgili açıklamalarda bulunan başhekim Op. Dr. Sadık Emre DİREK “7 gün 24 saat nitelikli ve sürdürülebilir sağlık hizmetiyle kalp krizi geçiren hastalara ya da damar hastalıkları olanlara hızlıca tanı koyarak, gerektiği durumlarda anjiyo hizmetini vermek istiyoruz. Bunun için koroner anjiyo laboratuvarını hizmete açtık. Koroner anjiyo laboratuvarının hizmete girmesiyle birlikte her türlü kalp anjiyosu, kalp damarına balon ve stent uygulamaları hastanemizde yapılabilecek” dedi. Başhekim DİREK hizmete giren Koroner Anjiyografi Laboratuvarı ile birlikte Tarsus’tan merkez hastanelere sevk döneminin en aza indirileceğine vurgu yaparak “Kalp rahatsızlıklarında zaman çok önemli,4 Kardiyoloji Uzmanı arkadaşımız bu laboratuvarda görev yapacaktır. Mali ve insan kaynağı açısından ciddi organizasyon gerektiren Koroner Anjiyografi Laboratuvarını; Tarsus’umuzun hizmetine sunmamıza vesile olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Bakanımız, Sayın Valimiz ve değerli sağlık bürokratlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

• a