BEYİN CERRAHİ OP.DR.İSMAİL. ŞİMŞEK VE KBB OP.DR.HASAN İNCO HOCALARIMIZ TARAFINDAN YAPILAN CERRAHİ GİRİŞİM BAŞARISI
09 Şubat 2024

Hastanemiz Beyin cerrahi Polikliniğine  Orta kulak kolesteatomu ve buna bağlı gelişmiş temporal lob beyin absesi saptanan hastamızın; beyin cerrahisinden Op Dr İsmail Şimşek ve KBB'den Op Dr Hasan İnco hocalarımız tarafından subtemporal yolla abse boşaltılması ve radikal timpanomastoidektomi ameliyatları, 7 Şubat 2024'te başarıyla tamamlanmış olup, hastamız tam sağlıkla takip süreci altındadır. Hastamızın sorumlu doktoru Op Dr İsmail Şimşek; gerekli branşların işbirliğinin uygun cerrahi tecrübe ve beceriyle birleşmesiyle, bu tip ileri düzey vakaların dahi başka merkezlere sevkine gerek kalmadan hastanemizde tedavi edilebileceğini belirtmektedir. Seçili vakalarda bu tip bölümler arası işbirliğinin hastaya en az zarar ve en fazla fayda sağlanmasında gerekli olduğunu ve ameliyat başarısını artırdığını belirtmektedir.

• b